HTML

Gegendummen, avagy a megvilágosodás rögös útján

Szociális kapcsolataink intelligens emberekkel.

Friss topikok

Linkblog

Vodafone reklám után szabadon!

2007.06.04. 21:55 Jichak

Először is üdvözlök mindenkit!
Érdekes ötlet szerintem a blog témája tehát, most ne a különlegesen okos szép jó emberekkel foglalkozzunk, ne is a társadalmunkban élő úgy nevezett "átlaggal" hanem az átlag alatti példányokkal.

Gondolkoztam mi legyen az első felhozott téma a hülyeségek közül, de csak be kellett kapcsolnom a tv-t és rögtön választ kaptam minden kétejemre.
Az országban történtek azok amik, nem akarok politizálni. Lényeg az hogy Rendőrfőnök, ment és egy újjabb jött. A hiradók tv-k internetes újságok, másról sem cikkeznek mint az új rendőrfőnök "piszkos" múltjáról. A psizkos mult azt jelenti hogy mikor ő még nem volt rendőrfőnök és a barátnőjével még nem volt viszonya akkor megjutalmazta a munkájáért. Nem tudom mért de nekem a vodafone reklám jut eszembe. Honnan a péklapátos túróbol kellett volna tudnia szerencsétlen rendőrfőnökünknek hogy majd összefog jönni vele. Tudjátok mit? ha még a kapcsolat létre jötte után folytatódott volna a jutalmazások sora, azt mondom igaza is van a médiának csámcsogjon rajta. De a csaj a kapcsolat kezdésének pillanatában elment máshová dolgozni! Tehát meghozták az okos, sőt a legokosabb döntést.
Azonban a média számára az okos ember nem újság!

Több riportott láttam ezzel a bizonyos új rendőrfőnökkel, egy darab olyat nem ahol ne azzal kezdték volna hogy "igaz-e hogy a barátnője aki akkor még nem de késöbb és a gyerekének a szobatársának a lányának a fia megerőszakolta önmagát az álmában miközben oldalra folyt a nyála?"

Azt hiszem ez méltán jellemzi a médiánkat, és kis hazánkat. Tudom tudom kicsit sárga kicsit keserű, de tequilával elmegy...

2 komment

Címkék: média...

A bejegyzés trackback címe:

https://sociophobia.blog.hu/api/trackback/id/tr9592743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iSpy 2007.06.04. 22:08:46

leszoktál a vodkáról?

A Hülyegyerek 2007.06.04. 22:24:44

A vodka+citrom nem elég elterjedt, hogy ilyen szóképet el lehessen vele sütni, de majd kitűzzük célul a bevezetését.
süti beállítások módosítása